Trollkarl för födelsedagsfesten

För födelsedagsfester där det är yngre personer med, små barn eller andra som gärna tycker att det är kul att göra något mer av det hela. Som föredrar att det händer något mer än att man bara ska ha trevligt genom att sitta runt ett bord och prata och umgås. En bra idé, som jag själv har testat på en av mina småkusiner när de fyllde år, var att anlita en trollkarl i Örebro som kom hem till en och var med på festen. Det var väldigt uppskattat av barnen och ganska underhållande för oss vuxna också.

Vi valde JG Magic och han var faktiskt riktigt duktiga på det han gjorde. Det var väl inte direkt någon stort framförande för det var ju en privatperson som valt att bara göra lite föreställningar på olika fester, födelsedagar och event, men det var inte så farligt dyrt och kändes som en ganska lagom prisklass för barnen. Sen för dem så räcker det för de tyckte det var väldigt häftigt och imponerande och då är det onödigt att ta en dyrare trollkarl bara för att.

Vet inte om det finns någon annan bra trollkarl i Örebro, det finns det säkert men det är ingenting som jag har koll på. Sen är det inte så mycket lättare än vad det ser ut att vara och jag tycker nog att det verkar vara ett ganska bra sätt och val.

Kan rekommendera JG Magic och deras trollkarl om det är någon annan av er som också bor i Örebro och vill hålla i någon fest eller liknande så kommer du att få ett bra resultat.