Här fixar jag mina naglar i Linköping

Hej hopp, och välkomna tillbaka hit till min blogg där jag skriver om lite allt möjligt som kan falla mig in på en vardag. Jag hoppas att alla mår fint och att ni har en bra dag i det här otroligt härliga vädret som vi har nu. Idag tänkte jag skriva lite om någonting som jag tror att många av er har efterfrågat ett par gånger här på bloggen i bland annat kommentarerna. Ni har nämligen undrat vart jag gör mina naglar här i Linköping och idag så tänkte jag faktiskt ta och berätta det och skriva lite om vad jag tycker om salongen som utför jobbet.

Företaget heter Nailart N Beauty och erbjuder som sagt alla sina tjänster till oss som bor eller befinner oss i Linköping. När jag går dit så blir jag alltid glatt och trevligt bemött och jag får alltid precis de naglarna som jag vill ha och förväntar mig. Personalen jobbar med noggrannhet, smidighet och engagemang vilket gör att man verkligen känner sig ompysslad och som att man står i fokus. Hos Nailart N Beauty känner man sig helt och hållet trygg och säker med den service som man får och med personalens många års erfarenhet och breda kunskap inom sitt område så får man precis vad man är ute efter.