För dig som letar fynd

Hej och välkomna tillbaka hit till min lilla hörna av nätet där jag de flesta dagarna i veckan skriver om lite allt möjligt och det som jag känner för. Det var ett par stycken av er som skrev i kommentarerna på ett annat inlägg där jag hade nämnt lite i förbifarten att jag hade varit på en loppis i Kristianstad och det var en del som frågade om vad det var för loppis.

Keni Fynd AB är ett företag som vänder sig till alla som letar efter en loppis i bland annat Osby, Kristianstad eller Hässleholm och har en hel del roliga saker som man kan hitta och fynda. Idag så tänkte jag att istället för att svara er genom kommentarerna att jag bara skulle skriva ett litet inlägg om det här så att ni skulle kunna få veta lite mer om den här härliga loppisen. Personalen som jobbar på Keni Fynd AB är oerhört erfarna och kunniga och gör alltid sitt allra bästa för att leverera en god service och att ge dig ett glatt och trevligt bemötande när man kommer in i butiken. Jag kan verkligen varmt rekommendera att alla ni som söker en bra loppis ska ta er dit så fort som möjligt för att fynda!