Fixa dina naglar i Varberg

Välkomna tillbaka hit till min lilla hörna av det stora vida nätet där jag för det mesta skriver som saker som jag tycker är intressant och annat som faller mig in i min vardag. Jag hoppas att alla mår toppen idag och att ni hinner och passar på att njuta av det fina vädret som vi har just nu. Idag tänkte jag skriva lite om någonting som jag vet att många av er har haft frågor och funderingar över under den senaste veckan då jag la ut ett inlägg i början på veckan med bilder där jag hade nya snygga naglar.

Många av er undrade vart jag hade gjort dem och idag så kan jag berätta att jag faktiskt var på Salong Bonaberg som erbjuder hjälp med det allra mesta när det kommer till just naglar här i Varberg. Jag tänkte att istället för att försöka svara på alla era kommentarer, så skriver jag ett litet inlägg istället där man i sådana fall kan komma med vidare frågor och funderingar ifall det skulle vara så att jag inte faktiskt svarar på allt som ni undrade över. Hur som helst så kan jag varmt rekommendera att ni vänder er till Salong Bonaberg för att de har oerhört professionell, erfaren och kunnig personal som utför sitt jobb på ett sådant noggrant, smidigt och engagerat sätt så man kan inget annat än att bli nöjd med resultatet som de levererar.